stylizacja-wlosow_wiem_o_zdrowiu

Forum ->

Tytuł:
Autor:WERA
15.4.2010, 14:50
hejka. Moje włosy się tak puszą jak kurze. Wiadomo używam wszelakich pierdułek. Może ktoś z was zna jakiś magiczny suplement do włosów żeby wyglądały na zdrowe.

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Które zwierze szczeka: pies czy kot?

stylizacja-wlosow_ciekawostki

Ciekawostki

Przedłużanie włosów

Jeśli chcesz zmienić krótkiego jeżyka w długie fale to niestety musisz cierpliwie czekać, aż włosy urosną ale możesz już skorzystać z najnowszych metod stylizacyjnych, polegających na ich przedłużaniu. Przedłużanie włosów polega na doczepieniu dodatkowych długich pasemek z użyciem pewnych technik stylizacyjnych. Dzięki temu posiadanie długiej fryzury w jeden dzień, rzeczywiście staje się realne.

Więcej

Czy wiesz, że...

Przeszczep włosów to w ostatnim czasie bardzo modny zabieg, na który decydują się zarówno mężczyźni jak i kobiety. Prawdę powiedziawszy problem łysienia u kobiet jest mnie powszechny niż u mężczyzn, jednakże w sytuacji pań jest bardziej dotkliwy. Dzieje się tak, ponieważ kobiecie trudniej jest zaakceptować swój wygląd niż mężczyznom.

Więcej

Polecamy

Transplantacja włosów
Z problemem łysienia boryka się co czwarty mężczyzna i co piąta kobieta. Przyczyn wypadania włosów jest wiele. Główne z nich to następstwo procesu starzenia, skłonności dziedziczne i choroby. Na szczęście dynamiczny rozwój medycyny plastycznej i mikrochirurgii dał możliwość bardzo skutecznego leczenia tej dolegliwości poprzez zastosowanie metod przeszczepu włosów.

Więcej